Over ons

Bij Twinkel Kidz en Het Leukste Kraamcadeau winkel je altijd met veel plezier. In onze winkel in het Centrum van Zwolle (tegenover Waanders in de Broeren) vermaken de kinderen zich optimaal door de speelse en ruime inrichting in combinatie met een mooie speelhoek.  Zo kun jij op je gemak neuzen tussen onze prachtige kleding 44 t/m 152, toffe accessoires en leuke (kraam)cadeaus. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze enthousiaste, kindvriendelijke medewerkers helpen je graag.

Vooraanzicht Twinkel Kidz

Catwalk Twinkel KidzBabycollectie Twinkel KidzAlles voor de babyKids collectie Twinkel KidzWall of Fame en minicollectieToffe Accessoires Twinkel KidzJeans wand Twinkel KidzKinderhoek Twinkel KidzZij-aanzicht Twinkel KidzVooraanzicht Twinkel Kidz

Ons team

 

Danielle

1e medewerker
Mijn naam is Danielle (1983) en maak sinds 1 augustus 2012 deel uit van het Twinkel Kidz team. Ik ben moeder van drie kinderen. Ik heb inmiddels ruim 18 jaar ervaring in de modebranche en zorg er elke dag voor dat de kinderen met een mooie outfit de winkel verlaten.

Petra

Eigenaar
Mijn naam is Petra (1984), moeder van drie kinderen. Sinds 1 september 2012 geef ik mijn passie voor kinderen vorm in mijn eigen winkel. Het spreekt dan ook voor zich dat kinderen bij ons volop kunnen spelen en genieten. 

 

Aline

Verkoopadviseur

Mijn naam is Aline (1986) moeder van 3 kinderen. Net als voor mijn collega's zijn kinderen en kleding ook mijn passie. Ik hoop u graag binnenkort te mogen ontmoeten bij Twinkel Kidz